31 Aralık 2013 Salı

Narlı Yeni Yıl Pastası

2013' ün son gününden hepinize merhaba,


Yeni yıla hasta olarak giricem bu sene. İnanılmaz bir grip geçiyorum. İnşallah tüm seneyi de hasta olarak geçirmem...:)

Bu gün sizlere inanılmaz lezzetli hem de çok pratik bir pasta tarifi vereceğim. Akşam sevdiklerinize kolay ve pratik bir pasta hazırlamak istiyorsanız bu tarif tam size göre.


Evet geçelim narlı yeni yıl pastamızın tarifine,











Malzemeler :


  • 1 tane hazır kakaolu pasta tabanı

Kreması için,
  • 2 su bardağı süt
  • 1/2 su bardağı toz şeker 
  • 1 çorba kaşığı un
  • 1 çorba kaşığı mısır nişastası
  • 1 paket vanilya
  • 100 gr labne peyniri
  • 1 paket kaymak tadında şanti


Islatmak için,
  • 1/2 su bardağı süt
  • 1 çorba kaşığı toz şeker

Süslemek için,
  • Nar taneleri
  • Şekerlemeler



Yapılışı :

İşe kremayı hazırlamakla başlayalım. Derin bir tencerenin içine süt, toz şeker, un ve nişastayı alalım. İyice çırpalım. Orta hararetli bir ocakta koyulaşıncaya kadar pişirelim. Tereyağını ekleyip karıştırmaya devam edelim. En son vanilyayı ekleyip kremayı soğumaya bırakalım. Kremamızın içine labne peyniri ve kaymak tadında şantiyi ekleyip mikser ile pürüzsüzleşene kadar çırpalım. Pasta tabanımızı alt kısmını pastayı hazırlayacağımız tepsimize yerleştirelim. Pasta tabanını ıslatmak için süt ve toz şekeri karıştıralım, fırça yardımıyla sürelim. Kremamızı pastamızın her yerine spatula yardımıyla sürelim. Pasta tabanının üst kısmını robottan geçirelim. Pastamızın üzerine kek kırıntılarını serpelim. Nar taneleri ve şekerlemeler ile süsleyelim.


Afiyet Olsun....




 
Hepinize sağlıklı, mutlu ve başarı dolu bir yıl diliyorum....Sevgiyle kalın.....:))









 

Mutlu Yıllar....:)







2014 YILI HEPİMİZE SAĞLIK, MUTLULUK, HUZUR ve BOL BAŞARI GETİRSİN...


HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN...


MUTLULUK HİÇ PEŞİNİZİ BIRAKMASIN...


HERKESE İYİ YILLAR...









 

26 Aralık 2013 Perşembe

Yıldız Kurabiye

Herkese kocaman bir merhaba,


Artık yeni yıl yaklaşıyor. Herkesin evinde bir telaştır gidiyor. Benim de önümüzdeki hafta sonu inanılmaz yoğun geçecek. Alışverişti hediyeydi derken çok koşuşturucam. Ama olsun güzel telaşlar bunlar. Eminim bir çoğunuzun evinde de aynı telaşlar vardır. Bu sene yeni yılı evimizde karışlamak istiyoruz. E tabi bir de menü oluşturmak lazım. Yani hafta sonu bayağı yoğun...

Bugün sizlere inanılmaz lezzetli bir kurabiye tarifi vereceğim. Bu kurabiyeleri kızımla birlikte hazırladık. Zaten kakaolu tarifleri çok severim. Bu kurabiyeler de enfes oldu.

Eğer sizde sevdiklerinize bu enfes kurabiyelerden hazırlamak isterseniz tarifi şöyle,










 Malzemeler :


  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 100 gr margarin ( oda sıcaklığında )
  • 1 paket vanilya
  • 2 çorba kaşığı kakao
  • Aldığı kadar un

Üzeri için,
  • Pudra şekeri


Yapılışı :

Geniş bir kabın içine margarin ve bir miktar unu alalım. Yoğurmaya başlayalım. İçine yumurta, toz şeker ve kakaoyu ilave edelim. Ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar un ilave edelim. Hamurumuzu un serptiğimiz tezgahın üzerine alalım ve merdane yardımıyla 3 mm kalınlığında açalım. Yıldız kurabiye kalıbıyla şekil verip yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisin dizelim. 150 C fırında pişirelim. Fırından çıkan kurabiyelerimiz soğuyunca üzerlerine pudra şekeri eleyip servis edelim.



Afiyet Olsun....







  



23 Aralık 2013 Pazartesi

Kuru Domatesli Poğaça

Herkese merhaba,

Kuru domatese bayılıyorum. Bu sene kuru domateslerim yine kayınvalidem den geldi. Hem organik hem de inanılmaz lezzetli. Bitmesin diye gözüne bakıyorum. Madem ki bu kadar seviyorum bir de poğaça da denemeliyim diye düşündüm. Akşam işten yorgun argın geldikten sonra mutfakta bu poğaçaları yaparken buldum kendimi. Tadı nefis oldu.Yumuşacık puf puf.....

Canınız mı çekti haydi doğru mutfağa kuru domatesli poğaça yapmaya....:))

Haydi hep birlikte malzeme listesine ve yapılışına bir göz atalım,








Malzemeler :

  • 1 çay fincanı ılık süt
  • 1 çay fincanı ılık su
  • 3/4 çay fincanı sıvı yağ
  • 2 adet yumurta ( 1 tanesinin sarısı ayrılacak )
  • 1 paket Dr. Oetker instant maya
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • Tuz
  • Aldığı kadar un

 İçi için,

  • Kuru domates
  • Kekik
  • Zeytinyağı

Üzeri için,

  • Yumurta sarısı
  • Susam + çörek otu







Yapılışı :

Geniş bir kabın içine bir miktar unu alalım. Ve sıvı malzemeleri, yumurtayı, tuz, toz şeker ve mayayı havuz yaptığımız una ilave edelim ve yoğurmaya başlayalım. Ele yapışmayan bir hamur olması lazım. Yoğurduğumuz hamurumuzun üzerini örtelim ve en az 30 dk. ılık bir ortamda mayalanması için bekletelim. Diğer tarafta kuru domateslerimizi sıcak suda bir müddet bekletelim. Suyunun süzülmesi için süzgece alalım. Suyu süzülen kuru domateslerimizi çok küçük olmayacak şekilde doğrayalım. Kekik ve zeytinyağı ile harmanlayalım. Mayalanan hamurumuzdan mandalina boyutlarında parçalar alıp elimizle açalım ortasına kuru domatesten koyup kapatalım. Kapattığımız kısmı alta gelecek şekilde Yağlı kağıt serdiğimiz fırın  tepsisine dizelim. Hamur bitene kadar aynı işleme devam edelim. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp susam + çörek otu serpelim. 180 C fırında üzerleri kızarana kadar pişirelim...Ve mis gibi yumuşacık poğaçalar servise hazır......:)


Afiyet Olsun....  














20 Aralık 2013 Cuma

Kaçırılmaması Gereken En Avantajlı Yılbaşı Fırsatları Bu Yazıda!



Yeni yıl heyecanının hepimizi iyiden iyiye sardığı bugünlerde, bir yandan yılbaşı akşamı için planlar yaparken bir yandan da “ne hediye alacağım?” endişesi içerisine giriyoruz. Yılbaşına kısa bir zaman kala alışveriş merkezlerinde telaşla gezmek yerine sizin için hazırladığımız alternatif hediye ve kampanya önerilerini mutlaka inceleyin!

Sizin için ilk seçtiğim hediye alternatifi ev hediyesi almayı düşünenlerin oldukça ilgisini çekecek!

2014'ün en güzel kahvaltıları, en hoş sohbetleri için Vestel’in sunduğu kahvaltı setlerine mutlaka göz atın derim!






Vestel yılbaşına özel hazırladığı kahvaltı setleri ile hediye alışverişini kolaylaştırıyor. Kırmızı, Inox ve Siyah Kahvaltı Setleri hem şıklığı ile göz dolduracak, hem de sevdiklerinizi çok mutlu edecek. “Hediyem yılbaşı ruhuna uygun olsun!” diyenler için kırmızı set ideal bir seçim.

Vestel Inox Su Isıtıcı, Dijital Tost Makinesi, Türk Kahve Makinesi'nden oluşan Inox set de çok şık ve pratik bir alternatif. Bu setin farkı ızgara olarak da kullanılabilen Vestel Dijital Inox Tost Makinesi.

Modern ve şık bir hediye arayanlar içinse önerimiz Siyah Set. Vestel Siyah Su Isıtıcı, Ekmek Kızartma Makinesi ve Filtre Kahve Makinesi içeren bu set farklı tasarımı ile benzersiz bir hediye olmaya aday.

Setler için buradan online sipariş verebilir, ücretsiz kargoyla hemen hediyelerinize kavuşabilirsiniz! Unutmadan, Vestel Kahvaltı Setleri 2014 yeni yıla özel hazırlandı. Yılbaşı’ndan sonra bu şekilde set olarak bu fiyatlarda bulmanız pek mümkün değil.

Özel, başka hiçbir yerde olmayan bir hediye arıyorsanız Vestel'de harika bir öneri daha var: Yılbaşı özel tasarımlı Türk Kahvesi Makinesi yeni yıla özel indirimli sadece 59 TL!

Yeni yıl, yeni umutlar, yeni hediyeler… Peki 2014 için dileğiniz hazır mı?

Siz sevdiklerinizi unutmayıp yeni yıl hediyeleri alırken Garanti de sizi unutmamış!
2013 yılını geride bırakırken yeni yıldan yeni dilekler eksik olmuyor. Yeni yıla girerken Garanti Bankası bazılarımızın dileklerini duymuş gibi sosyal medya takipçilerini sevindirecek bir kampanya yapmış!

Yeni yıl hediyeniz Garanti Link’ten!

Yıl boyunca farklı kampanyalarla fırsatlar sunan Garanti Link, 2014’e girerken çuvalını hediyelerle doldurmuş bir Noel Baba gibi bacanızdan inmeye hazırlanıyor. Günde en az 10 kere kontrol ettiğimiz sosyal medya hesaplarımızı Garanti Link ile Link’leyerek 14 şahane hediyeden birini kazanmaya hak kazanıyoruz. Televizyondan tablet bilgisayara, telefondan fotoğraf makinasına kadar birbirinden değerli hediyelerden birine sahip olmak çok da kolay. Benim dileğim yeni yılda sevdiklerimle her anımı ölümsüzleştirebileceğim bir fotoğraf makinası. Sizin dileğiniz ne?

Siz de buradan sosyal medya hesaplarınızı Link’leyin, 14 şahane hediyeden birini kazanma şansı yakalayın!







Diğer bir önerim ise moda ile teknolojiyi bir araya getiren Samsung Galaxy Gear! Çarpıcı renk seçenekleri, ince ve zarif tasarımı ile giyilebilir teknolojileri günlük yaşama daha da entegre eden Samsung Galaxy Gear alan herkese, 32GB microSD kart hediye ediliyor. 31 Aralık’a kadar geçerli olan kampanya ile hem yeni yılın en şık hediyesi olmaya aday Galaxy Gear’a, hem de yeni yılda en güzel anılarınızı rahatça saklayabileceğiniz 32GB microSD karta sahip olabilirsiniz.






Yenilikçi ve modaya önem veren kullanıcılara siyah, beyaz, gri, turuncu, sarı ve roze gibi çarpıcı renk seçenekleri sunan Galaxy Gear, 1.9 megapiksel BSI sensörlü kamerası ve 1.63 inç Super AMOLED ekranı ile kullanıcıları cezbediyor.

Telefonunuz cebinizdeyken bile bağlantıda kalmanızı sağlayan Galaxy Gear’da bulunan dahili hoparlör sayesinde telefonsuz konuşma deneyimini sunuyor. Örneğin, bir yandan yılbaşı partiniz için hazırlanırken, diğer taraftan telefon konuşmalarınızı yapabilir, alarmınızı kurabilir, mesaj yazabilir ya da takvim girişlerinizi oluşturabilirsiniz.

Kampanya hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın: http://www.samsung.com/tr/campaigns/galaksidenhediye/


Bir boomads advertorial içeriğidir.










Havuç Reçeli

Merhabalar...:))

Herkese Hayırlı Cumalar diliyorum...

Bugün sizlere nefis mi nefis bir reçel tarifim var. Bu reçeli daha önce hiç yemediğim için nasıl olduğu konusunda da bir fikrim yoktu. Yaptıktan sonra da dedim ki daha önce niye yapmadım. Değişik lezzetler peşinde koşan bendeniz bu reçele bayıldım. Geçtiğimiz günlerde patronumun doğum günüydü. Ona küçük bir kavanoz doğum günü hediyesi hazırladım. Eşi ve kendisi çok beğenmişler ve benden tarifini istediler. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Çünkü damak tadı çok gelişkindir öyle her şeyi kolay kolay beğenmez kendileri...

Neyse canlarım lafı çok da uzatmadan nefis havuç reçelimin tarifine geçelim.










Malzemeler :


  • 750 gr havuç
  • 3 su bardağı toz şeker
  • 2 su bardağı su
  • 1 portakalın suyu
  • 1 portakal kabuğu rendesi
  • 1 adet kabuk tarçın
  • 4 adet karanfil
  • 1 tatlı kaşığı gül suyu ( olmayada bilir )
  • 1/2 limon suyu
 


Yapılışı :


Havuçları yıkayalım ve traşlayalım. Rendenin kalın tarafı ile rendeleyelim. Geniş ve derin bir tencerenin içine rendelediğimiz havuçları alalım. Limon suyu ve gül suyu hariç tüm malzemeyi ilave edelim. Ocağın en küçük gözüne ve kısık ateşte pişmeye bırakalım. Arada bir bir tahta kaşık yardımı ile yavaş yavaş karıştıralım. Havuçlar iyice yumuşayana kadar reçelimizi kaynatalım. En son limon suyu ve gül suyunu ekleyip 5 dk. daha kaynatıp ocağın altını kapatalım. Reçelimizi kavanozlara doldurmadan önce kabuk tarçını ve karanfilleri içinden alalım. Kavanozlara doldurduğumuz reçelimizi serin bir yerde muhafaza edelim.


Afiyet Şeker Olsun....



Mutlu hafta sonları.....:)))


 




17 Aralık 2013 Salı

Teşekkürler...

Merhaba canlarım,

Veee 5.000' e ulaştık facebook sayfamızda. Hep yanımda olduğunuz için sonsuz teşekkürlerrrrrr....:)

İyi ki varsınız, iyi ki yanımdasınız...

Daha nice 5.000' ler olsun dileklerimle.....Sevgiyle kalın....:)))))















16 Aralık 2013 Pazartesi

Sürk

Herkese yeni haftadan kocaman bir merhaba,


Sizlere bugün değişik bir kahvaltılık tarifi vereceğim. Ben bu tarifi arkadaşımdan duydum. Yapmadan olur mu olmaz tabii...Antakya , İskenderun yöresine ait bir kahvaltılık çeşidi. Ana maddesi çökelek olan sürk, aslında kurutularak yapılıyor. Ama ben kurutmadan yapmayı denedim. Bu haliyle de nefis. Yazın kurutarak yapmayı da denemek istiyorum. Çok lezzetli bir kahvaltılık hele gevreğin yanında yemesine doyum olmuyor. Sizlerde beş çaylarında misafirlerinize değişik bir sunum olarak ikram edebilirisiniz.

Eğer sizde sevdiklerinize bu lezzetli kahvaltılıktan hazırlamak isterseniz tarifi şöyle,








Malzemeler :

  • 200 gr lor veya çökelek
  • 2 çorba kaşığı biber salçası
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 çorba kaşığı toz kırmızı acı biber
  • 1  tatlı kaşığı acı pul biber
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı zahter
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı sumak
  • Dört renk karabiber
  • Tuz



Yapılışı :

Geniş bir kabın içine çökeleği alalım. Biber salçasını ilave edip karıştıralım.  Daha sonra zeytinyağı ve tüm baharatları ilave edip iyice yoğuralım.Minik toplar yapıp servis tabağına alalım. Buzdolabında 1- 2 saat dinlendirdikten sonra servis edelim...

Afiyet Olsun... 






 

13 Aralık 2013 Cuma

Krokan

Herkese merhaba,

Öncelikle hepinize Hayırlı Cumalar diliyorum...Tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle...

Bugün size nefis bir tarifim var. Tadına doyum olmayan, bir yiyenin bir daha isteyeceği nefis bir atıştırmalık...Canınız tatlı birşeyler mi istedi 10 dk. içinde hemen hazırlayabileceğiniz bir lezzet. Hem de evde olan malzemeler ile.

İsterseniz kek, pasta veya kurabiyelerde kullanabilir veya tv izlerken çıtır çıtır çerez gibi yiyebilirsiniz.


Nefis bir atıştırmalık olan krokanı Selda usulü ile nasıl yapmışım haydi bir bakalım,













Malzemeler :

  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı fındık, ceviz, badem karışımı


Yapılışı :

Ceviz , fındık ve bademleri çok büyük olmayacak şekilde doğrayalım. Toz şekeri derin bir tencereye alalım. Orta harareti bir ocakta tamamen eriyene kadar karıştıralım. Toz şekerimiz akışkan kıvama geldiğinde ocağın altını kapatıp ceviz, fındık ve badem karışımımızı ilave edip iyice karıştıralım. Bu işlemi çok hızlı yapmamız lazım yoksa şeker donar. Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine krokanımızı dökelim ve bir spatula yardımıyla düzeltelim. En az 1 - 2 saat bekletip elimizle kırıp servis edelim. 



Afiyet Bal Şeker Olsun....:)



Not :
Krokanınızı açıkta bırakmamaya özen gösterin. Mutlaka kapaklı bir cam kavanozda muhafaza edin. Krokanı misafirlerinize şeker olarak da ikram edebilirsiniz...:))



Herkese mutlu hafta sonları.....:)))))








12 Aralık 2013 Perşembe

Tchibo İle Yeni Yıl Ziyafetine Hazır Mısınız?


 



Tchibo her hafta yenilenen temaları, modayı kaliteyle bütünleştiren ürünleri ve lezzetli kahveleriyle sevdiğimiz markalardan biri.

Bir Tchibo mağazasına girdiğinizde sizi karşılayan harika bir kahve kokusu duyuyorsunuz. Ürünlere bakmak için sabırsızlansanız bile kahve standının önünden güç bela ayrılıyor ve ürünlere doğru yöneliyorsunuz. Ürünlerin hemen hemen hepsi keyifli renklerde ve tarz ürünler. Üstelik hepsi birbirinden kaliteli ve dayanıklı. Tchibo ürünlerinin kalitesi, alanında uzman kişiler tarafından çok sıkı ve acımasız testlerden geçiyor ve sadece testi geçebilenler satışa sunuluyor.

Gelelim Tchibo’nun bu haftaki temasına! Malumunuz yılbaşı geldi, hazırlıklar başladı. Yemek yemek kadar yapmayı da sevenlere müjdeli haber, bu haftaki tema; Yılbaşı Sofrası! Kurşun kristalinden kadehler, karaflar, bardaklar... Japon felsefesiyle üretilmiş, mutfakta harikalar yaratan yardımcınız olacak bıçaklar, özel baharat değirmenleri, daha neler neler...




Yılbaşı Sofrası temasındaki tüm ürünler birbirinden güzel ama içlerinden seçerek birkaçına daha geniş yer verelim. Konu yemek olunca mutfak yardımcıları başrol oynuyor. Mesela kızartmalar, çok lezzetliler ama hazırlarken mutfağı mahvediyorlar. Bu temada kızartma sorununu kökten çözecek bir Koruyucu Kapak bulunuyor. Onunla kızartmalar hem daha lezzetli hem de mutfağı kirletmeden hazırlanıyor. Mutfağın olmazsa olmazı bıçak. Keskin ve profesyonel bir yardımcı olan Santoku Bıçak da bu temada. Etlere lezzet katan marine edilmiş olmalarıdır. Öyleyse Marine Şırıngası da yılbaşından önce mutlaka mutfağınıza girmeli. Harika tatlılar yapmanız için mini krep pişirme makinesini de kaçırmayın derim.









Yılbaşı Sofrası temasında bunlardan başka birçok ürün daha bulunuyor. Daha ayrıntılı incelemek için Tchibo.com.tr’ye tıklayıp, keşfe başlayabilirsiniz. Şöyle keyifli bir alışveriş yapıp, sonrasında da kahveyle yorgunluk atmak isteyenleri, çalışanlarının yüzünden gülümseme eksik olmayan Tchibo mağazalarına davet ediyor ve ekliyorum; yeni temalardan herkesten önce haberdar olmak için Tchibo Facebook sayfasını (https://www.facebook.com/tchiboturkiye) beğenebilirsiniz. Keyifli alışverişler!




Bir boomads advertorial içeriğidir.













9 Aralık 2013 Pazartesi

Kepekli Dereotlu Poğaça

Herkese merhaba,

Bugün sizlere inanılmaz lezzetli bir poğaça tarifim var. Hamurunun lezzetli olması ve de mis gibi dereotu kokması nedeniyle inanılmaz iştah açıcı bir poğaça. Bizim evde çok beğenildi. Hafta sonu annemler bize ziyarete gelmişlerdi onlar için hazırladım bu poğaçaları. Herkes tarafından tam not aldı...:))

Eğer siz de sevdiklerinize bu lezzetli poğaçalardan hazırlamak isterseniz tarifi şöyle,










Malzemeler :

  • 1 yumurta
  • 1 çay bardağı ılık süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı kepekli un
  • 1,5 su bardağı un
  • 1/2 çay kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 4 - 5 dal dereotu

İç Harcı,

  • 100 gr çökelek
  • 1 yumurtanın akı

Üzeri için,
  • Yumurta sarısı



Yapılışı :


Geniş bir kabın içine un, kepekli un ve kabartma tozunu eleyip karıştıralım. Diğer tarafta bir kabın içine yumurta, süt ve sıvı yağı karıştıralım. Sıvı malzemelerin içine kuru malzemeleri alıp iyice karıştıralım. Dereotunu ince ince doğrayıp hamura ilave edelim. Hamurumuzu iyice yoğuralım ve en az 10 - 15 dk. dinlendirelim. Diğer tarafta çökelek ile yumurta akını karıştıralım. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elimizle açalım. Ortasına iç harçtan koyup kapatalım. Hamur bitene kadar aynı işleme devam edelim. Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine poğaçalarımızı dizelim. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıttığımız 180 C fırında pişirelim. Fırından çıkan poğaçalarımızı ilk sıcaklığı geçince servis edelim....



Afiyet Olsun...




Sunum tabağım  Keramika Seramik... Keramika Seramik ürünleri ile hala tanışmadıysanız ve daha neler var diye merak ediyorsanız  internet sitelerini ziyaret etmeyi ihmal etmeyin ...:))
    








7 Aralık 2013 Cumartesi

5. İzmir Yemek Bloğu Yazarları Buluşması



İzmir' li yemek blogu yazarları olarak yılda iki kez toplantı düzenliyoruz. Bu sefer 5.' sini gerçekleştirdiğimiz toplantımız 1 Aralık 2013 Pazar günü Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde bulunan A7 Şehir Kulübü'nde yapıldı. Eşsiz deniz manzarası, tadına doyum olmayan nefis yemekler ve hasret giderdiğimiz arkadaşlarımız ile yaptığımız neşeli sohbetler ile günün nasıl geçtiğini hiç anlamadım....:))

Kapıda güler güzlü komite ekibimiz ve günün güzel sürprizleri bizleri bekliyordu...:)



 

Bu şirin lavanta şişelerini bizler için Renkli Kolonya blogunun sahibesi Nilay Ayder hazırlamış..:)) Her bir şişenin üzerinde numaralar vardı. Bu numaralar yapılacak olan çekiliş için şans numaralarımız oldu.




Rengarenk minik makaronları ise  Nilabella Makaron ' nun sahibesi Nilay Yarımoğlu hazırlamış...:))






Günün bir başka sürprizi de Nergis Mevsimi tarafından hazırlanan her birimize özel kurabiyeler oldu. İnanılmaz emek ve çok ince ayrıntılar ile çalışılmış kurabiyemi elime aldığımda inanılmaz mutlu oldum. Her birimizin fiziksel görünüşleri tıpkı bir fotoğraf gibi kurabiyelere yansıtılmış...Ellerinize emeklerinize sağlık Nergis Hanım...:))













Ve bizimle olan sponsorlarımız,


 







Toplantımızda çekilişimizi  gerçekleştirdik. Bu yıl şans benden yanaydı sanki...:))

* İMSE' den yemek kursu
* FEAST den hediye paketi       kazandım....:)))







Dr. Oetker' de standıyla bizimleydi. Mozaik pastanın tadımını gerçekleştirdik. Aynen ev yapımı tadında inanılmaz lezzetli idi. Bizler çok beğendik. Hala denemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim....:))





 

 


Bu buluşmanın organizasyonunu gerçekleştiren blog yazarı arkadaşlarım Sende Pişir, Miskokulu Lezzetler, Hepleziz, Nergis Mevsimi, Dilo'dan Tarifler, Egeden Tarifler.   her birinize sonsuz teşekkürler....:))







Her zaman yanımızda ve kalbimizde olan sponsorlarımız,


http://www.bacacafe.com/
http://bumerang.hurriyet.com.tr/
http://www.durubulgur.com/
http://www.droetker.com.tr/
http://www.chado.com.tr/
http://www.emsan.com.tr/
http://www.evim.net/
http://www.estuz.com.tr/
http://aryıldız.com/
http://www.figenkaravas.com/
http://www.feast.com.tr/
http://ekofit.com.tr/
http://www.mutlumutfaklar.com/fairy/
http://www.gurmereyon.com/
İnanlı Yapı : Eski İzmir Caddesi No : 319 Karabağlar / İzmir Tel: 02322261088
http://www.imse.com.tr/
http://www.mentos.com.tr/
www.nilabellemacaron.com
http://www.porland.com.tr/
http://www.pepsico.com.tr/
http://renklikolonya.blogspot.com/
http://www.selva.com.tr/
http://www.sokeun.com.tr/
http://www.tepekuleizmir.com/
http://www.tazemasa.com/
http://www.ugur.com.tr/
http://www.vivident.com.tr/
http://www.ykm.com.tr/kurumsal/
www.cheetos.com.tr
www.liptonicetea.com.tr
www.tropicana.com
www.fritolay.com.tr
www.martiyayinlari.com
www.bademmutfak.com




Ayrıca Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi''ne, Reklam Yönetmeni Derya İzgiş'e,
Fotoğrafları ile buluşmamızı güzel kareler ile kadrajlayan Figen Karavaş Photograpy Figen Karavaş' a çok teşekkür ederim.

Önümüzdeki toplantı organizasyonu hazırlıkları için yeni seçilen komite ekibine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum....:)))

Bir daha yine yeniden buluşmak dileğiyle....:))))


Sevgiyle kalın...









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...